top of page

Återförsäljare

Här har jag samlat de återförsäljare jag har idag runtom i Sverige. Alla återförsäljare har inte alla produkter, så vid varje butik i listan har jag sammanfattat vilka produkter du kan hitta i just den butiken, så att du inte åker dit bara för att upptäcka att just den produkten du ville köpa inte fanns där.


Jag söker alltid fler återförsäljare, så om du driver butik eller har tips på var jag skulle kunna sälja mina produkter: tveka inte att kontakta mig! 

GÖTEBORG

Styrmansgatan 24

OF MAJORNA

Hos of Majorna hittar du hela mitt sortiment! Butiken drivs nämligen av mig själv, tillsammans med två andra kreatörer.

Se ofmajorna.com för aktuella öppettider mm.

TROLLHÄTTAN

Åkersbergsvägen 52

SLUSSBODEN

Hos slussboden i Trollhättan hittar du ett urval av mina brickor, A4-prints, vykort, tygpåsar, målarböcker och t-shirts för barn.

Önskar du att Slussboden tar in fler av mina produkter: hör av dig!

MALMÖ

Nobelvägen 90

PAMPAS

Pampas är en butik med i huvudsak kläder, men Linnea som driver butiken har även tagit in produkter från ett antal andra småskaliga kreatörer, bland annat mig!
I butiken hittar du ett fåtal brickor, tygpåsar och vykort, men även prints med kattmotiv i storlek A4 och A3, samt ett par återbrukade, handmålade porslinsdjur. Önskar du att Pampas tar in fler av mina produkter: hör av dig!

VISBY

Adelsgatan 40

MAD PEACH STORE

Hos Mad Peach Store hittar du ett urval av mina populäraste brickor, prints (A4-storlek), tygpåsar och vykort. Butiken är öppen under sommarmånaderna (mitten av maj–augusti/september). 

ONLINE

SOPOSTERS

Hos SoPosters hittar du flera av mina motiv i 30x40 och 50x70, samt ett 10-pack vykort. 

bottom of page