På Skaperian sysslar jag med skapande av olika slag. I min ateljé skapar jag bl.a. teckningar, skulpturer och örhängen samt återbruk, varav en del syns i min webbshop
M
ot kund erbjuder jag
webbdesign och formgivning för både digital publicering och tryck.

Hör av dig vid frågor eller om du vill ha offert!

 

Portfolio på Instagram
 

Kundprojekt, såsom hemsidor samt digitalt- och tryckt material

Kunder och omdömen

Projekt: 

Folder 2019
Verksamhetsberättelse 2020

BMlogo_2011_bla_rod.jpg

Bohusläns Museum

Vi på Bohusläns museum har valt att arbeta med Linda vid två tillfällen. Det första jobbet var att hjälpa oss att designa och layouta vår nya konferensbroschyr. Där blev vi så nöjda att vi valde att vända oss till henne för att arbeta fram vår verksamhetsberättelse och årsredovisning för 2019. Under arbetet stöttade hon även med korrektur och copy. Att anlita henne har varit självklart eftersom hon alltid levererat fina produkter – ett resultat av hennes lyhördhet, kreativitet och breda kompetens. Rekommenderas varmt!

Elin Johansson1_foto Josefine Laul.jpeg

Elin Johansson / Seriöst

Är otroligt nöjd med arbetet som Linda gjort med min hemsida och illustrationerna till den. Under hela arbetsprocessen har Linda varit tillmötesgående, tydlig och väldigt kreativ i lösningar och idéer vilket jag verkligen uppskattat. Vill gärna jobba med Linda igen!

Projekt:
Katalog 2020

download.jpeg

Hans Björsson
 

"Mitt samarbete med Linda och Skaperian har bara varit en positiv upplevelse och känts väldigt professionellt hela vägen. Linda har varit väldigt noga med att ge foto och layout högsta möjliga kvalitet. Återkommer gärna i framtiden."

Projekt:
Hemsida 2020

Sara.jpg

Sara Molin, författare

"Linda har varit lätt att kommunicera med, svarat tydligt och snabbt på frågor och varit väldigt lyhörd. Hon har skapat en hemsida som är helt rätt för mig och mina böcker, och jag kunde inte vara mer nöjd! Jag kan varmt rekommendera Linda."

Projekt:

Hemsida 2018
Nyhetsbrev 2020

Simona_hemsida_start.jpg

Simona Ahrnstedt, författare


Om hemsidan: "smidigt och lätt samarbete. Linda är lyhörd och superseriös. Snabb, professionell och flexibel - vårt samarbete har varit proffsigt, kreativt och lyckat."
Om nyhetsbrevet: "Roligt och prestigelöst samarbete. Snabba svar, kreativa lösningar och en proffsig överblick från Lindas sida gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen."

Projekt:
Hemsida 2018
Katalog 2019

Bild-2015-03-13-kl.-14.50-3-version-2.jp

Sonja Jansson, konstnär


Om katalogen: "Linda lyssnade in, var följsam, noggrann och återkopplade snabbt på uppslag och idéer. ...tack vare Lindas kunnande och kreativitet blev katalogen precis så som jag önskade!"

Projekt:
Hemsida 2019

278306_helene.jpg

Heléne Holmström, författare

Jätteroligt och inspirerande att jobba med Skaperian. Vackra illustrationer och fantastisk färgsättning. Rekommenderas!

Projekt:
Hemsida 2019

charlotte-cederlund.jpg

Charlotte Cederlund, författare

"Grymma Skaperian har gjort underverk och verkligen skapat en hemsida som känns som JAG! Rekommenderar henne varmt om ni behöver hjälp m hemsidefix!"

Projekt:
Hemsida 2019

Lisa o Helena.JPG

Yachting Sweden

"Vi fick Lindas hjälp att bygga vår nya hemsida, och vi blev inte bara otroligt nöjda med resultatet - utan det var också väldigt roligt att jobba tillsammans med Linda. Hon är tillmötesgående, inlyssnande, kommer med proffsiga förslag och är duktig på det hon gör. Rekommenderas varmt, vi kommer definitivt välja att jobba med Linda igen och igen!"

 

Om

Jag som grundat och driver Skaperian heter Linda Ljunggren Norberg. Jag är utbildad Art Director och kreatör, men älskar att skapa i alla möjliga former. Jag har två barn, en man och bor i Majorna i Göteborg.

Tidigare har jag arbetat på en marknadsavdelning med grafisk formgivning, mässor och kommunikation. Utöver Art Director utbildningen har jag även studerat kommunikation och grafisk design ett år i USA. 

Skaperian är det digitala rummet för allt jag skapar. Jag utforskar många olika medier, såsom tusch, akvarell och lera. Mina “skaperier” kan vara allt från en teckning till en digital illustration, ett grafiskt mönster eller en skulptur.
 

Under shop kan du köpa en del av mina alster. Önskar du hjälp med olika typer av digital formgivning; t.ex. en hemsida för dig själv eller ditt företag, layout av broschyr eller liknande, illustration, logotyp, grafisk profil med mera är det bara att höra av dig så skickar jag offert. Kolla gärna in tidigare uppdrag under Grafisk form eller läs kundutlåtanden ovan för referenser.


PS! Under 2021 kommer jag inte ha möjlighet att ta mig an så många uppdrag, men hör av dig så får jag göra en bedömning om det är något som ryms i min kalender eller inte.

Hoppas vi hörs!

födelsedag_ballong.jpg
 
IMG_2359_edited.jpg

Skaperian på Instagram

Kontakt

Vill du offert för arbete med din hemsida, katalog, broschyr eller annat?
Eller kanske har du en helt annan fråga? Oavsett: 
Kontakta då mig via kontaktformuläret nedan!

 

Du kan även nå mig via mejl eller PM på instagram/facebook – vilket som passar dig bäst.


Vi hörs!

Address

Styrmansgatan 26 (besöksadress)

Amiralitetsgatan 24H (postadress)

41462 Göteborg

E-post: linda(@)skaperian.com

  • Skaperian på facebook
  • Skaperian på instagram

Tack för ditt meddelande!